U Gornjem Vakufu-Uskoplju rasvijetljena tri krivična djela 'Krađe'

U Gornjem Vakufu-Uskoplju rasvijetljena tri krivična djela 'Krađe' Foto ilustracija: Internet

Dana 11.04.2012. godine, inspektori policije Policijske stanice Gornji Vakuf-Uskoplje su rasvijetlili krivično djelo-Krađe, počinjeno u noći 30/31.10.2011. godine u magacinu, vlasništvo poslovnice „Elektrodistribucije“ u Gornjem Vakufu-Uskoplju, kao i krivično djelo–Krađe, počinjeno u noći 01/02.11.2011. godine u magacinu, vlasništvo poslovnice „Elektrodistribucije“ u Gornjem Vakufu/Uskoplju. Počinitelj navedenih krivičnih djela je Z.G. iz Gornjeg Vakufa-Uskoplja. Protiv imenovanog su preduzete Zakonom propisane mjere i radnje.

 Istog dana, inspektori policije Policijske stanice Gornji Vakuf-Uskoplje su rasvijetlili krivično djelo-Krađe, počinjeno 14.11.2011. godine u kući, vlasništvo Ante B. iz Gornjeg Vakufa-Uskoplja. Počinitelj navedenog krivičnog djela je Z.G. iz Gornjeg Vakufa-Uskoplja. Protiv imenovanog su preduzete Zakonom propisane mjere i radnje – saopšteno je iz MUP-a SBK-a.


Komentari objavljeni na web stranici GornjiVakuf-x.com ne održavaju stajalište Uredništva web portala. Svaki uvredljivi komentar ce biti trajno izbrisan. Da bi ste mogli komentarisati morate biti prijavljeni sa facebook nalogom.
na vrh