Osam medalja za karatiste Sloge na turniru u Banjaluci

Osam medalja za karatiste Sloge na turniru u Banjaluci

Dana, 25.11.2018 godine  održan je 3. Karate turnir "Castra Open 2018" u Banjaluci. Na turniru je sudjelovalo 60 klubova iz pet država sa 747 takmičara. Karate klub Sloga je sudjelovao sa 9 takmičara, koji su osvojili osam medalja.

Zana Puljarga je osvojila zlatnu medalju u kategoriji borbe juniorke -53 kg, a Adem Polić zlatnu medalju u kategoriji borbe kadeti +70 kg,

Martin Mejdandžić je osvojio srebrenu medalju u kategoriji borbe kadeti+70 kg, a Petra Jerković srebrenu medalju u kategoriji borbe djevojčice 2006. godište  +50 kg,

Adnan Garača brončanu medalju u kategoriji borbe kafeti -63 kg,

Matea Mejdandžić je osvojio brončanu medalju u kategoriji borbe kadetkinje +54 kg, Emina Bektić brončanu medalju u kategoriji  borbe djevojčice  2005. godište -44 kg, a Nedžla Avdibašić brončanu medalju u kategoriji borbe djevojčice 2006. godište -45kg.

Takmičare je predvodio trener Nijaz Brica MKCP 4 DAN.


Komentari objavljeni na web stranici GornjiVakuf-x.com ne održavaju stajalište Uredništva web portala. Svaki uvredljivi komentar ce biti trajno izbrisan. Da bi ste mogli komentarisati morate biti prijavljeni sa facebook nalogom.
na vrh